gtp-header

Please update your Flash Player to view content.
Projectontwikkeling

projectontwikkeling-icoGTP Vastgoed is een onderneming die voor eigen rekening en risico alleen, in opdracht van of in samenwerking met derden, bouwprojecten in de woningbouw ontwikkelt.

 

GTP Vastgoed is actief op het gebied van kleinschalige woningbouwontwikkeling in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Bij kleinschalige projectontwikkeling denkt GTP Vastgoed aan kleinere (meestal binnenstedelijke) locaties waar kleinschalige invullingen kunnen komen met woningen.

 

Dit kan bestaand onroerend goed zijn, dat herontwikkeld wordt tot een passendere invulling dan de huidige. Het kan ook een braakliggend stuk grond zijn, dat om een invulling vraagt.

 

De plannen welke ontwikkeld worden zijn divers van aard. Het aanbod varieert van enkele woningen tot appartementencomplexen aansluitend op de behoefte in de markt.

 

Als ontwikkelingsmaatschappij streven wij naar het realiseren van een optimaal product. Een goed uitgedacht plan, de juiste locatie, sfeer en kwaliteit zijn voor ons bepalend voor een goed eindproduct. Gedurende alle stadia van het ontwikkelings- en bouwproces behouden wij een permanente betrokkenheid.

 

Bij projecten kunt u de ontwikkelingen bekijken waar wij momenteel mee bezig zijn.Voor woningbouwprojecten ontwikkelen wij concepten die aansluiten op de behoefte in de markt.